Kövess a Le Facebookon!

Kövess a Le Facebook-on!

Hirdetés

Lumière fivérek

Lumière fivérek
Watch videos at Vodpod and more of my videos

Friss topikok

  • szőrös csöcsű csöpögő pöcsű csöpi: Zidane frank? Milyen frank név az, hogy zinedine? Valami afrikai bevándorló migráns ükunokája leh... (2018.07.15. 15:30) Kis múltidézés
  • pimpalini: @G_Norton: Úgy gondolom, hogy ez a francia csapat zsoldoscsapat. Bennün - tisztelet a kivételnek... (2012.07.02. 10:09) Jobb is
  • szanalmas: Erről a francia csapatról egy dolog fog eszembe jutni az Eb után, hogy semmi nem jut eszembe erről... (2012.06.24. 11:18) Spanyol-francia beharang
  • G_Norton: @beebeer: Az nekem mindegy, hogy vétlen volt-e, vagy sem, ha kapura menő lövésnél akadályozom a la... (2012.06.21. 14:29) Kakashere-pörkölt svéd módra
  • G_Norton: @pimpalini: Most is használták a széleket (Ribery és Ben Arfa nagyon csúnyán lehagyták a védőket),... (2012.06.19. 23:20) Hozni a kötelezőt

Címkék

Irány Lengyelország-Ukrajna!

2010.08.26. 12:37 - Integető hajbókoló lufiember

Címkék: lista selejtező bosznia blanc fehéroroszország sajtáj

Laurent Blanc szövetségi kapitány sereget toborzott a jövő heti fehéroroszok és a bosnyákok elleni EB-selejtezőkre. 9 dél-afrikai csendkirály visszatalált a keretbe.

KAPUSOK: Carrasso, Lloris, Mandanda
VÉDŐK: Clichy, Mexès, Rami, Sagna, Sakho, Trémoulinas
KÖZÉPPÁLYÁSOK: Diaby, A.Diarra, L.Diarra, M'Vila, Malouda, Menèz, Valbuena
TÁMADÓK: Benzema, Gameiro, Hoarau, Rémy, Saha.


Kapitányi meglátások alant.

Nyitószavak
Mozgalmas héten vagyunk túl, alkalmazkodnunk kellett a Fegyelmi Bizottság döntéseihez. 8 nap múlva selejtezőt vívunk, a legkevésbé sem szeretnék foglalkozni a dél-afrikai történésekkel. Fejest ugrunk és onnantól kezdve csak azt fogják számon kérni rajtam, hogy a csapat nyer-e vagy sem. Remélem ez a lista a jelenlévőkről fog szólni és nem a hiányzókról. Még mindig építkezünk, ahol a pillanatnyi forma dominál. 21 ember elég két meccsre, az ideális igaz 18 lenne.

A jelenlévőkről
Gameiro egy érdekes játékos, fiatal, biztos helye lett volna Norvégiában, ha nem sérül le közvetlenül előtte. Ideje megismernie a nemzetközi szintet, ami más, mint a Ligue 1. Helyzetbe kell kerülnie, mélységből indulnia, ha érvényesülni akar. Saha játéka mindig is tetszett, sajnálom, hogy ilyen gyakran volt sérült. Nagyon jól mozog, érzi a kaput, sok jó képességgel bír. Manapság fontos, hogy legyen egy játékosod, aki gólérzékeny.

Miért hagytam volna ki Lass-t? Beismerte, hogy hibázott. Önök is biztosan követtek el hibát, mégis itt vannak. Az akkori Real-felkészülés fényében nagyon az alapozás elején járt. Adjon hozzá egy 14 órás repülőutat (Los Angeles-Párizs - a szerk.), az időeltolódást...Ő egy sokoldalú játékos, aki révén elég 6 védővel számolnom.

A távolmaradókról
Először is, Jérémy Toulalan jelenleg eltiltott. Másodszor, ő és az edzője amellett döntöttek, hogy posztot vált, ez nem szokatlan, velem is megtörtént. Ha vissza is jön, aktuális helyére, középhátvéd posztra fogok rá számítani. Most még tapasztal, így kell némi idő, hogy alkalmazkodjon. A válogatottat ismeri, ez pedig új kihívás számára.

Ha Koscielny a lengyel válogatottat választja, hát tegye. Követjük őt, de két éve még a Tours-nál volt, tavaly a Lorient-nál. Ha sikerült megvetnie a lábát az Arsenal-nál, számítani fogok rá. De nem fogunk tudni 7-8 középhátvéddel játszani. Érdekes játékos és hogy őszinte legyek, el is mentünk megfigyelőbe. Egyelőre itt tartunk.

A cséká személyéről
Még mindig nem döntöttem a csapatkapitányi karszalagról. Olyan embernek kell adni, akik tudja kezelni az ezzel járó felelősséget. A karszalagnak nem teherként, hanem felszabadító erőként kell érvényesülnie, ha a megfelelő emberre kerül. Ha az akarsz lenni, elsősorban a többiekre kell gondolnod. Nem kell megmagyarázni ki a vezető, mert ez látszik. Néhány játékost jobban ismerek, mint másokat, tudom mire képesek. Ha van egy, aki kiemelkedik, ő lesz a Kiválasztott.

A várható taktikáról
Van egy kezdő 11 a fejemben, de hétvégén bajnoki forduló jön, így nem lehetek eléggé biztos a dolgomban. A héten edzeni fogunk, fejleszteni fogunk a játékunkon. Ha valami váratlan történik, el kell fogadnunk. Nem árulom még el hogyan fogunk játszani pénteken, mert az ellenfélnek nem adnék tippeket. Egyensúlyt kell találni a védelem és támadósor között, ami nem lesz könnyű, tekintve, hogy sokan most kezdik válogatott pályafutásukat. Ha ránézek a listára, olyan játékosokat látok, akik számítanak a klubjukban. Jó játékosokkal vagy jó csapattal rendelkezni ég és föld.

A csapatgörbe monoton növekedéséről
Jelenleg nem tudunk egy szilárd magra építkezni. Ezt próbáljuk most kialakítani, hogy biztos alapot nyújtson a jövőbeli alakításokhoz. Lesznek játékosok, akik nem ott fognak játszani, ahol klubjukban. Abidal középhátvéd a Barcában, tavaly pedig még szélső védőt játszott. Ha rögzül valamilyen poszton, latba veszem. William Gallas-nak eltartott egy ideig, míg új klubot talált, így fizikailag biztosan nincs optimális helyzetben. Összességében fiatal csapattal dolgozni előny, de ezen a szinten ez kevésnek bizonyulhat. Szükség van kísérőkre, tapasztalt játékosokra, így éltünk a lehetőséggel. A cél az, hogy legyen egy fiatal, tehetséges csoport, akiket vezethetnek a kopók.

Zinedine Zidane szervezetfejlesztői kvalitásairól
Kíváló ötletnek tartom elhozni Stéphane Diaganát vagy Claude Onestát, kár, hogy nem voltak focisták. De érdekes perspektívát nyújthatnának. Néhány játékosról határozottan lerí, hogy a válogatottra csak másodlagosan gondolnak. Az olyan játékosok, mint Zidane, képesek lehetnek megfogalmazni, megfogni a dolgok velejét, miszerint a klubok felett áll valami nagyon fontos: a nemzeti válogatott. A fiatalok közül többen döntést hoznak, de nem gondolkodnak. Nem veszik számításba a válogatottat.

A bejegyzés trackback címe:

https://allezlafrance.blog.hu/api/trackback/id/tr182249302

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


süti beállítások módosítása