Kövess a Le Facebookon!

Kövess a Le Facebook-on!

Hirdetés

Lumière fivérek

Lumière fivérek
Watch videos at Vodpod and more of my videos

Friss topikok

  • szőrös csöcsű csöpögő pöcsű csöpi: Zidane frank? Milyen frank név az, hogy zinedine? Valami afrikai bevándorló migráns ükunokája leh... (2018.07.15. 15:30) Kis múltidézés
  • pimpalini: @G_Norton: Úgy gondolom, hogy ez a francia csapat zsoldoscsapat. Bennün - tisztelet a kivételnek... (2012.07.02. 10:09) Jobb is
  • szanalmas: Erről a francia csapatról egy dolog fog eszembe jutni az Eb után, hogy semmi nem jut eszembe erről... (2012.06.24. 11:18) Spanyol-francia beharang
  • G_Norton: @beebeer: Az nekem mindegy, hogy vétlen volt-e, vagy sem, ha kapura menő lövésnél akadályozom a la... (2012.06.21. 14:29) Kakashere-pörkölt svéd módra
  • G_Norton: @pimpalini: Most is használták a széleket (Ribery és Ben Arfa nagyon csúnyán lehagyták a védőket),... (2012.06.19. 23:20) Hozni a kötelezőt

Címkék

Itt a Domenech kommunikációs teszt! [magyar felirattal]

2011.06.20. 12:02 - Integető hajbókoló lufiember

Címkék: kvíz domenech

Oly távolinak tűnik egy őszes halántékú, mediterrán szemöldökű ember képe, aki egykoron még a Kékeket irányította, hogy úgy gondoltuk összeszedjük örökségét, segítségül hívva a technika csodás tárházát, hogy mindezzel magyar szurkolótáborunk is tudjon kezdeni valamit. Raymond Domenech 2004-2010 közötti ténykedése biztosan felborzolja még az OKJ kommunikáció szakon kegyelem kettessel átmentek kedélyeit is. Nézd meg vagy-e te is olyan tehetségtelen a megnyilvánulásaidban, mint Rajmund volt fénykorában! Töltsd ki a tesztet, állítsd be mindenhol magyar feliratot a Youtube-videókon, pörgesd végig Domenech legnagyobb kommunikációs bakijait és  az értékelésben nézd meg te is vagy-e olyan béna, mint a hajdani francia szövetségi kapitány!

1. A francia válogatott minősíthetetlen játékkal kiesik a 2008-as EB-ről. A csapat romokban, a morál a béka segge alatt és pont most kaptatok ki a *"%!+# olaszoktól, akikről tudjuk ugye 2006-ban mit műveltek. A riporter frissiben odanyomja a mikrofont az arcodba. Mit teszel?

  1. Sajnálod az eseményeket és vállalod a felelősséget.
  2. Megmondod, hogy nagyon rosszul alakult minden, ígéretet teszel egy alaposabb elemzésre, hogy tanulhass az esetből.
  3. Megismétled kétszer, hogy a csapatnak van jövője és megkéred a barátnőd kezét.

Raymond válaszol:

 ***

2. Világbajnoki selejtezőt játszol Szerbia ellen és tudod, hogy kötelező a győzelem, mert a döntetlen és a vereség egyenértékű a csoport állását nézve. 10 emberrel is jól tartod magad a 11 fős szerbek ellen, de úgy cserélsz, hogy esélyed se legyen a győzelemhez. A végeredmény 1-1 és ezzel szinte biztosan csoportmásodik vagy. Hogy magyarázod ezt meg?

  1. Nehezen, bár a csapat tartotta magát, elúszni látszik a csoportelsőség - mondod némi keresűséggel.
  2. Próbáltál úgy cserélni, hogy a szerbeket megverjük, de csak nem jött össze - bánkódsz picit.
  3. Büszke vagy a csapatra, minden a helyén van és megköszönöd a sok sms-t és az újdonsült feleséged támogatását - ereszted el.

Raymond válaszol:

 ***


3. Véget ért a 2010-es VB selejtező, Írország ellen egy kezezést követő góllal és nagyon gyenge játékkal továbbjut a válogatott. Bixente Lizarazu gratulál neked egy rádióműsorban, de felhozza a válogatott gyatra teljesítményét. Mi a teendő?

  1. Elfogadni a kritikát és előremutatóan viselkedni.
  2. Hasonló véleményt formálni, mint Lizarazu.
  3. Csak az ünneplésről, jókedvről és örömről vagy hajlandó beszélni.

Raymond válaszol:

***


4. Közeledik a 2010-es Világbajnokság. Egy TV műsorban megkérdezik tőled mit üzensz a lakosságnak. Mit tartasz fontosnak elmondani? (Két lövésed van, mert a riporternő van oly' kedves, hogy visszakérdez).

  1. Hogy mennyire fontos a támogatás és a szurkolók szeretete.
  2. Hogy a válogatott jól felkészült és igyekszik kihozni magából a legjobbat.
  3. Hogy Dél-Afrika gyönyörű és mindenkinek javaslod, hogy egyszer nyaraljon ott.

Raymond válaszol:

 ***

5. William Gallas, az egyik játékosod a VB előtti edzőtáborozás során egy versenyautóval (buggy) felborult egy éles kanyarban. A riporterek megkérdezik mi volt az első gondolatod, amikor megláttad a balesetet.

  1. "Sajnáltam és dühös voltam rá, mert tudtam, hogy balesetveszélyes és jobban fel kellett volna hívnom a figyelmet."
  2. "Nagyon megijedtem, de aztán megnyugodtam, hogy semmi baja. Nagy esés volt mindenesetre."
  3. "Mekkora barom...Hopp, izé, azaz..."

 Raymond válaszol: 

Értékelés:

Ha 1-2-esek vannak többségében: Sajnáljuk, már minden képességed megvan ahhoz, hogy normális emberszámba vegyenek! Beszéded egyenes, őszinte és felelősséggel teli, még meggyűlhet a bajod a médiával, ha ennyire nem kertelsz a szavaiddal! Vigyázz nagyon, még a végén közhelypápa leszel!

Ha a 3-masok vannak túlsúlyban:  Gratulálunk, mindened megvan, hogy tökéletes mása légy Ramond Domenech-nek! Soha nem beszélsz a lényegről, filozofálsz és elveszel a részletekben, az érdeklődőket pedig simán lerázod egy bunkó megjegyzéssel. 6 évig tuti helyed van, ha láttál már műbőrlabdát fűben.

A bejegyzés trackback címe:

https://allezlafrance.blog.hu/api/trackback/id/tr282999923

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


süti beállítások módosítása