Kövess a Le Facebookon!

Kövess a Le Facebook-on!

Hirdetés

Lumière fivérek

Lumière fivérek
Watch videos at Vodpod and more of my videos

Friss topikok

  • szőrös csöcsű csöpögő pöcsű csöpi: Zidane frank? Milyen frank név az, hogy zinedine? Valami afrikai bevándorló migráns ükunokája leh... (2018.07.15. 15:30) Kis múltidézés
  • pimpalini: @G_Norton: Úgy gondolom, hogy ez a francia csapat zsoldoscsapat. Bennün - tisztelet a kivételnek... (2012.07.02. 10:09) Jobb is
  • szanalmas: Erről a francia csapatról egy dolog fog eszembe jutni az Eb után, hogy semmi nem jut eszembe erről... (2012.06.24. 11:18) Spanyol-francia beharang
  • G_Norton: @beebeer: Az nekem mindegy, hogy vétlen volt-e, vagy sem, ha kapura menő lövésnél akadályozom a la... (2012.06.21. 14:29) Kakashere-pörkölt svéd módra
  • G_Norton: @pimpalini: Most is használták a széleket (Ribery és Ben Arfa nagyon csúnyán lehagyták a védőket),... (2012.06.19. 23:20) Hozni a kötelezőt

Címkék

Domenech Twitteren

2011.11.23. 13:35 - Integető hajbókoló lufiember

Címkék: hírek domenech

Szép lassan azért visszaszivárgott a köztudatba Raymond Domenech, aki egészen máig lebegtette a nevével fémjelzett (@Raymon_Domenech) Twitter account valódi kilétét. Mint kiderült, ő csiripel.

Ahogy azt egy sajtótájékoztatón kommunikációs tanácsadója, Pascal Irastorza kifejtette: "A sajtó néhány munkatársa azt akarta erősítsük meg, hogy valóban az övé a profil. Nem erősítettem meg, de nem is cáfoltam, hogy ő állna mögötte. Mielőtt megmondtuk volna az igazat, ahogy azt most is teszem, azt akartam, hogy elég tweet legyen, hogy azok tükrözzék az ő hozzáállását. Ezzel akartuk kikerülni a <Domenech kritizálja Blanc-t> vagy <Ő ezt gondolja>-jellegű híreszteléseket. Nem akarunk vitát. Kényelmet és játszási lehetőséget biztosít ez számára. Ez az ő játéka. Raymond nem arról híres, hogy geek lenne. A Twitter számára majdnem kínai. Most, hogy használja, ugyanolyan kínai marad. Ő így szórakoztatja magát."

Irastorza amúgy a Laminak Conseil tanácsadója, aki többek között Sebastien Chabal, az agyon-kommerszalizálódott rögbijátékos twitter tevékenységét is koordinálja. Állítása szerint @Raymond_Domenech mögött nem kell hátsó gondolatot keresni: "Akkor küld üzenetet, amikor jónak látja, emögött nincs stratégia. Teljesen eseti a használata. Ahhoz van, hogy könnyed és súlytalan beszélgetést kezdeményezzen. Ennél több nem is kell. Azzal kapcsolatban, amit mond, látszik, hogy nincs tétje vagy mögöttes célja. Nincs visszatérési stratégia azáltal, hogy a Twittert használja."

Ízelítő az eddigi tartalomból:

  • A PSG helyzetével kapcsolatban: "Vajon Leonardo és a katariak engednek fognak a társadalmi nyomásnak? Kétlem, de kitartást, Antoine!"
  • A saját helyzetével kapcsolatban: "Tökéletes. 24 óra a Twitteren és rengeteg újságíró kezd el követni. Csak újságírók bóklásznak errefelé?"
  • Az utóbbi válogatott meccsekről (1): "A módszeren nincs fogás. Ez a meccs arra szolgál, hogy új játékosokat figyeljünk meg. De az individualizmus egyelőre a hatékonyság rovására megy."
  • Az utóbbi válogatott meccsekről (2): "Amikor nincsenek játékmesterek az adott generációban, Rémynek végig kell játszania az összes meccset."
  • Franciaország-Albánia előtt: "Cissé+Rémy+Gomis, nem látom, hogy kiegészítenék egymást. De örülök Dijbrilnek."

A bejegyzés trackback címe:

https://allezlafrance.blog.hu/api/trackback/id/tr483405899

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


süti beállítások módosítása