Kövess a Le Facebookon!

Kövess a Le Facebook-on!

Hirdetés

Lumière fivérek

Lumière fivérek
Watch videos at Vodpod and more of my videos

Friss topikok

  • szőrös csöcsű csöpögő pöcsű csöpi: Zidane frank? Milyen frank név az, hogy zinedine? Valami afrikai bevándorló migráns ükunokája leh... (2018.07.15. 15:30) Kis múltidézés
  • pimpalini: @G_Norton: Úgy gondolom, hogy ez a francia csapat zsoldoscsapat. Bennün - tisztelet a kivételnek... (2012.07.02. 10:09) Jobb is
  • szanalmas: Erről a francia csapatról egy dolog fog eszembe jutni az Eb után, hogy semmi nem jut eszembe erről... (2012.06.24. 11:18) Spanyol-francia beharang
  • G_Norton: @beebeer: Az nekem mindegy, hogy vétlen volt-e, vagy sem, ha kapura menő lövésnél akadályozom a la... (2012.06.21. 14:29) Kakashere-pörkölt svéd módra
  • G_Norton: @pimpalini: Most is használták a széleket (Ribery és Ben Arfa nagyon csúnyán lehagyták a védőket),... (2012.06.19. 23:20) Hozni a kötelezőt

Címkék

1 (1) 2011 (1) 2012 (15) 2014 (2) abidal (9) alázás (3) albánia (3) alou diarra (1) anelka (3) anglia (5) arfa (1) barátságos (11) belgium (1) ben (1) benzema (8) ben arfa (4) blanc (30) blaquart (1) bonmot (4) bosznia (8) botrány (3) brazilia (4) bukás (4) canal plus (1) carrasso (1) chile (2) chirac (1) costa rica (1) coubertin (1) csapat (4) csk (2) dal (2) david trezeguet (2) debuchy (2) diaby (1) domenech (29) dtn (1) dugarry (1) duverne (1) eb (11) ecuador (1) edzés (4) edzőmeccs (5) előjáték (12) escalettes (3) evra (7) fehéroroszország (7) felhívás (1) filo (23) fitneszradar (1) fitnesztőzsde (3) flamini (2) fontaine (1) futballminősítő intézet (1) giroud (1) gomis (1) gonalons (1) gourcuff (2) henry (3) hidalgo (1) hírek (22) hogyismondjak (5) horvátország (3) houllier (2) jubileum (1) just (1) keret (2) koscielny (1) kultura (1) kvíz (1) lama (1) lemondás (2) lengyelország (1) léquipe (1) le graet (1) lfp (1) lievremont (1) ligue (1) lista (15) luxemburg (6) malouda (4) marseillaise (1) martin (2) mathieu (1) médiapart (2) megérkezés (8) menez (1) messi (1) mexes (3) mitterand (1) múltidéző (1) naptár (1) nasri (4) németország (3) nene (1) norvégia (2) onesta (2) pénz (4) petit (1) raymond domenech (3) remy (2) revü (14) ribery (1) ribéry (8) románia (5) ruffier (1) sagna (2) sajtáj (7) sarkozy (1) selejtező (11) sevcsenko (1) sorsolás (1) spanyolország (1) statisztika (1) svédország (2) szégyen (1) szeminárium (2) szexbotrány (1) taktika (3) teaser (1) the huffington post (1) thierry henry (3) thuram (1) torres (1) toulalan (1) trezeguet (1) tunézia (2) ukrajna (4) uru fra (19) usa (3) valentin (1) varane (1) vb (2) védelem (1) vereség (2) versenynaptár (2) vieira (1) világranglista (1) zidane (7) Címkefelhő

Je m'appelle coaching

2010.10.09. 23:02 - Integető hajbókoló lufiember

Címkék: románia selejtező

Franciaország-Románia 2:0

Kezdő
Lloris - Reveillere, Rami, Mexes, Clichy - Diarra, M'Vila - Valbuena, Nasri, Malouda - Benzema.

Cserék
1.csere: Valbuena helyett Rémy. (69')
2.csere: Nasri helyett Gourcuff. (74')
3.csere: Benzema helyett Payet. (87')

Gólok
1.gól: Rémy (83')
2.gól: Payet gólpasszából Gourcuff. (93')

A bejegyzés trackback címe:

https://allezlafrance.blog.hu/api/trackback/id/tr972359093

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

mistinguett · http://mistinguett.blog.hu 2010.10.09. 23:46:57

Malouda nem volt valami acélos, rosszul se játszott, de ennél többet tud. Benzema egyáltalán nem tetszett, a kapufája ellenére sem. Nem elég rámenős, nekem még mindig olyan, mint egy gyerek. Lloris alig volt a labda közelében, de volt egy-két furcsa megmozdulása, pl. a harmincvalahanyadik percben szerintem totál fölöslegesen jött ki a bal szélre, középre is került utána a labda, ha véletlen román elé pattan, baj lehetett volna.

Nasri viszont nagyon jó volt, Valbuena is rettentő hasznos. Bár ez utóbbi játékos nekem nagyon nem szimpatikus, a hiperaktív darálása sokat segít abban, hogy a csapat úgy-ahogy tartani tudja a ritmust. Réveillere is jónak tűnik, a felfutásaikor a jobb szárny elég veszélyes volt, ha Malouda kicsit magára találna, és Nasri többet mozogna vele bal oldalt, elég brutális lehetne a két szél.

És akkor a cserék. Valbuenát én nem hoztam volna le, még ha Rémy egyértelműen kellett is. Jöjjön le inkább Benzema, vagy mittudomén. Nasrit sem cseréltem volna le (nem is örült ő se), és pláne nem Gourcuffre. Ez utóbbi a gól ellenére (de hát az nem is az ő érdeme volt) nekem nagyon halvány volt, Nasri folyamatosan mozog mélységben is, oldalra is, elfut, brazilozik, Gourcuff nem csinált semmit, a beállítása után percekig nem is lehetett hallani a nevét. Vagyis nekem az első két csere nem volt teljesen jó húzás, és azt fenn is tartom, hogy a Gourcuff-Nasri hülyeség volt. Ugyanakkor az eredmény Blanc-t igazolja, nem engem.
Összességében, kapufa ide, lesgól oda, totál megérdemelt volt a győzelem, és szerintem nem hiányzik ebből a csapatból sem Toulalan, sem Ribéry, sem Anelka. Ben Arfa jól jöhet majd, ha összeforr a lába. Diaby sérült, vagy mért nem játszott? M'Vila helyére simán befért volna.

Integető hajbókoló lufiember 2010.10.10. 00:07:06

@mistinguett:

Ismételten egy gusztustalan meccs, szomorú ezt mondani, de sajnos igaz: a románoktól ezt megszokhattuk.

Blanc leginkább az "animation offensive"-ben gondolkodik, amit az első félidőben gyakorlatilag lehetetlen volt feltérképezni, de a cserékkel szemmel látható volt a változás: Rémy gyorsabb, mint Valbuena, kapott is Rami-tól egy kiugratást, igazi olasz munka volt.

Nasri és Gourcuff-fel tele van a ...sajtó, hogy ők az új Giresse-Platini, nos, ifiben együtt nőttek fel, de sok esélyt nem látok, mivel Bosznia mindkettőnek kimaradt, a mai meccs pedig szintén nem kettejük szinergiájáról szólt. Gourcuff cseréjét én sem tudtam dekódolni, a játéka viszont nyugodtabb és kevésbé "cipelős" volt, többet irányított. Ha Nasri az első félidőben egyenesen a kapura viszi és nem bóbiskol ki oldalra, másképp alakulhatott volna...

Benzemát nem hiába gyepálja Mourinho, aki Blanc-nal egyetértésben vallja, hogy ebben a gyerekben nincs ambíció. Úgy meg nehéz. Bejött Payet és mint valami zabolázatlan csődör, úgy bolondított 1,5 perc alatt.

Diaby sérült amúgy, egész héten nem edzett, kivéve tegnap, lehet Luxemburgra felépül. Diarra-t is úgy forrasztották össze, hogy legyen valami románütköző a középpályán.

Összességében lehet örülni, valami csírázik, de ez még elég rozoga, mármár fehéroroszba hajlóan gyepálták egymást. A román kapufánál Lloris orrából egy pillanat alatt kinőtt és elolvadt egy jégcsap, nem tudom figyelted-e :)

mistinguett · http://mistinguett.blog.hu 2010.10.10. 09:58:33

Ó, én nem bántanám a románokat. Beálltak védekezni, na és, akkor mi van... Szerintem nem ölték meg ezzel a meccset, volt egy csomó szép jelenet, és hát a 21. században ez ellen is tudni kell játszani. Ha a magyar válogatott beállna védekezni a Stade de France-ban, egy percig nem hibáztatnám őket. Ez a román csapat nem a tíz évvel ezelőtti, hát hiszen a vb-selejtezőket Ausztria mögött zárták a múltkor is, nem kell többet várni tőlük.

A kapufa az tényleg oda..szott, és elég ciki volt, a román kisodródott, úgy kellett visszakanalaznia a labdát, és két védő mögött megtalálta a társát, ez így nincs rendben. A francia védelem eddig nem igazán volt még nagy kihívás előtt, komolyabb támadósor ellen könnyen bajban lehetnének. Jelen állapotukban egy spanyolos tikitakát vagy egy németes zúzást szerintem egy félidőig sem tudnának tartani. (Bár, hátrébb az agarakkal, nem is azon a szinten kell még gondolkodni.)

Benzema meg egy kölyök, akivel nem sikerült megértetni, hogy mit jelent dolgozni, és a munka eredményéből profitálni. Tipikus, egyébként, és ha nem nő be a feje lágya, a bukása is tipikus lesz néhány éven belül. Segíteni kell neki, csak pechje, hogy a világ egyik legjobb edzője felel érte, de neki meg pont a világ másik legjobb edzője kellene (Sir Fergusonra gondolok természetesen).

Integető hajbókoló lufiember 2010.10.10. 11:59:38

@mistinguett:

Akárhogy nézem, a románok 1-szer lőttek kapura - kapufa lett belőle. Továbbá 1 szögletük volt. A csatáruk nevét szerintem egy alkalommal nem hallottam. Persze mindenki abból főz, amije van, de ennek a meccsnek voltak olyan momentumai, amikor ritka szaggatott volt mindkét csapat, mármár grundfocira hajazó játékkal. Több olyan kép is megmaradt bennem, amikor Valbuena és Malouda egymás sarkát tapossa, szőrös szívűen hangzik, de egy komolyabb csapat ellen ez valóban nem lesz elég. Luxemburg után barátságos meccsen jönnek az angolok és a brazilok, nagyon kiváncsi leszek ott mennyire lesznek feszesek a vonalak.


süti beállítások módosítása