Kövess a Le Facebookon!

Kövess a Le Facebook-on!

Hirdetés

Lumière fivérek

Lumière fivérek
Watch videos at Vodpod and more of my videos

Friss topikok

  • szőrös csöcsű csöpögő pöcsű csöpi: Zidane frank? Milyen frank név az, hogy zinedine? Valami afrikai bevándorló migráns ükunokája leh... (2018.07.15. 15:30) Kis múltidézés
  • pimpalini: @G_Norton: Úgy gondolom, hogy ez a francia csapat zsoldoscsapat. Bennün - tisztelet a kivételnek... (2012.07.02. 10:09) Jobb is
  • szanalmas: Erről a francia csapatról egy dolog fog eszembe jutni az Eb után, hogy semmi nem jut eszembe erről... (2012.06.24. 11:18) Spanyol-francia beharang
  • G_Norton: @beebeer: Az nekem mindegy, hogy vétlen volt-e, vagy sem, ha kapura menő lövésnél akadályozom a la... (2012.06.21. 14:29) Kakashere-pörkölt svéd módra
  • G_Norton: @pimpalini: Most is használták a széleket (Ribery és Ben Arfa nagyon csúnyán lehagyták a védőket),... (2012.06.19. 23:20) Hozni a kötelezőt

Címkék

1 (1) 2011 (1) 2012 (15) 2014 (2) abidal (9) alázás (3) albánia (3) alou diarra (1) anelka (3) anglia (5) arfa (1) barátságos (11) belgium (1) ben (1) benzema (8) ben arfa (4) blanc (30) blaquart (1) bonmot (4) bosznia (8) botrány (3) brazilia (4) bukás (4) canal plus (1) carrasso (1) chile (2) chirac (1) costa rica (1) coubertin (1) csapat (4) csk (2) dal (2) david trezeguet (2) debuchy (2) diaby (1) domenech (29) dtn (1) dugarry (1) duverne (1) eb (11) ecuador (1) edzés (4) edzőmeccs (5) előjáték (12) escalettes (3) evra (7) fehéroroszország (7) felhívás (1) filo (23) fitneszradar (1) fitnesztőzsde (3) flamini (2) fontaine (1) futballminősítő intézet (1) giroud (1) gomis (1) gonalons (1) gourcuff (2) henry (3) hidalgo (1) hírek (22) hogyismondjak (5) horvátország (3) houllier (2) jubileum (1) just (1) keret (2) koscielny (1) kultura (1) kvíz (1) lama (1) lemondás (2) lengyelország (1) léquipe (1) le graet (1) lfp (1) lievremont (1) ligue (1) lista (15) luxemburg (6) malouda (4) marseillaise (1) martin (2) mathieu (1) médiapart (2) megérkezés (8) menez (1) messi (1) mexes (3) mitterand (1) múltidéző (1) naptár (1) nasri (4) németország (3) nene (1) norvégia (2) onesta (2) pénz (4) petit (1) raymond domenech (3) remy (2) revü (14) ribery (1) ribéry (8) románia (5) ruffier (1) sagna (2) sajtáj (7) sarkozy (1) selejtező (11) sevcsenko (1) sorsolás (1) spanyolország (1) statisztika (1) svédország (2) szégyen (1) szeminárium (2) szexbotrány (1) taktika (3) teaser (1) the huffington post (1) thierry henry (3) thuram (1) torres (1) toulalan (1) trezeguet (1) tunézia (2) ukrajna (4) uru fra (19) usa (3) valentin (1) varane (1) vb (2) védelem (1) vereség (2) versenynaptár (2) vieira (1) világranglista (1) zidane (7) Címkefelhő

Hozni a kötelezőt

2012.06.19. 09:31 - G_Norton

Címkék: svédország eb

Az utolsó csoportmeccs jön ma este, méghozzá a nem túl acélos (vehehe) svédek képében. Nagyon nem kell aggódni, mert a svédek már csak régi árnyékuk önmaguknak, mérgelődött is az ember, hogy ezek jutottak ki az Eb-re, ezmiezmá'. Ráadásul Ibrahimovics is szeret játszani, hol nem, így a svédek nem túl sok eséllyel futottak ki a gyepre.

megdöglötök.JPG

A lényeg az, hogy szépen, nyugodtan játszva adjuk meg az ikeásoknak a kegyelemdöfést, néhány új gól képében. Mert egy döntetlen még nem hozza a csoportelsőséget, még a végén az angolok beelőznek egy Carroll-duplával, aztán szívhatjuk a fogunkat a spanyolok ellen, akik legyenek bármilyen gyengék, sosem kellemes ellenfelek. A cél tehát tiszta, hogy állnak a játékosok?


Köszönik szépen, jól vannak, A múltkori meccs is megmutatta, hogy képesek ők fejet lehajtva dolgozni a győzelemért, mint egy csapat. Képesek felpörgetni a játékot, amikor kell, és ha nem középen akarnak mindent bazi fifikásan megoldani egyedül, akkor eléggé veszélyesek az ellenfél kapujára. Nasri szerint ez azért van, mert még mindig a szurkolók bocsánatát keresik a dél-afrikai gyalázatért, ami jó, dolgozzanak csak, meg se álljanak a döntőig.

edzés.jpg
A svédeknél egyedül Ibrahimovics tűnt néhanapján veszélyesnek, főleg az ellenfél kulacsaira, remélem Lloris-t beoltották mindenféle fertőzés és betegség ellen, nehogy így betegítse le utólag bosszúból valakit. A rögzített helyzeteknél figyelni kell még Mellbergre, ő még néha-néha megvillan, az angolok ellen is keresték a labdával. Igaz, az angolok szépen bebalfaszkodták a két gólt, azaz ha védőink figyelnek, nagy gond nem lehet.

Én már csak egy egyszerű simázást várok ma este, mondjuk 2-0. Kötelező most hozni a csoportelsőséget, mert még mindig jobb a hirtelen feljavult olaszok ellen játszani a következő fordulóban, mint a majdnem biztos szopóág a spanyolok ellen, és ezt Cabaye is így gondolja.

A bejegyzés trackback címe:

https://allezlafrance.blog.hu/api/trackback/id/tr74597596

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

pimpalini 2012.06.19. 23:14:44

Ez a francia válogatott gyenge. Erős is lehetne, de valahogy játékban nem hozzák azt, amit kellene. A svédek balszerencséje az volt, hogy először játszottak az ukránokkal, s kikaptak egy jó formában lévő Sevát.

A franciák egy dolog miatt verték meg a házigazdákat: szélsőjáték. Amíg az első meccsen, sz angolok ellen ebből vajmi kevesetz láttunk, s mindenki mindent körülményesen és középen akart megoldani (ha épp akart egyáltaláűn valamit), addig az ukránok ellen Menez remekül bejátszotta a szélt, s részt vállalt mindkét gólban.

S ez az a pont, ahol a szar elválhat az aranytól.

MErt az egy dolog, hogy meleg lehetett volna a pite. Hisz a svédek bucira verhették volna a francokat, míg emellett egy ukrán győzelem is benne volt a pakliban.

De emlékezzünk 2006-ra. Amikor a francosok szintén alig evickéltek tovább a csoportból, majd lazán 3:1-re leverték a spanyolokat.
S ugye most is a spanyolok jönnek...:)
Csak épp nincs Zidane, meg a nagy öregek közül senki más sem. Akire azt mondhatnám, hogy eddig pihent, de ha megrázza magát, akkor mindegy ki az ellenfél.

A spanyolok horvátok elleni meccse után nem vagyok hajlandó szorítani nekik még a gallok ellen sem. Nem érdemelnek döntőt. Hajrá NÉMETEK! Mint mindig.:)

G_Norton 2012.06.19. 23:20:42

@pimpalini: Most is használták a széleket (Ribery és Ben Arfa nagyon csúnyán lehagyták a védőket), de az nagy szopás volt, hogy az első félidőt kvázi elhülyéskedték, villant a főköcsög, aztán már éreztem, hogy ez nem lesz meg. Pedig a bekapott gól után kidolgoztak pár szép akciót, meg Lloris klasszis kapus, az látszik.

DE.

Tudom, bírózni hülye dolog, de 4 kezezést hogy nem láttak?! Ebből három a büntetőterületen belül, és ebből is kettő eset a gólbíró pofája előtt alig másfél méterre történik, olyan kurva nehéz azt észrevenni? Egyszerű fizika, még én is értem, pedig majdnem megbuktam belőle. A negyedik alkalomnál meg mintha beszorult volna a laszti a svéd dereka, és a karja közé, annál egyértelműbb csak az lett volna, ha megfogja a labdát Toivonen, és beszalad vele a kapuba.

Ráadásul Mexes gyenge volt, beszedett egy sárgát, jön majd Koscielny Rami mellé, nem lesz egyszerű. De legalább M'Vila jó volt.


süti beállítások módosítása