Kövess a Le Facebookon!

Kövess a Le Facebook-on!

Hirdetés

Lumière fivérek

Lumière fivérek
Watch videos at Vodpod and more of my videos

Friss topikok

  • szőrös csöcsű csöpögő pöcsű csöpi: Zidane frank? Milyen frank név az, hogy zinedine? Valami afrikai bevándorló migráns ükunokája leh... (2018.07.15. 15:30) Kis múltidézés
  • pimpalini: @G_Norton: Úgy gondolom, hogy ez a francia csapat zsoldoscsapat. Bennün - tisztelet a kivételnek... (2012.07.02. 10:09) Jobb is
  • szanalmas: Erről a francia csapatról egy dolog fog eszembe jutni az Eb után, hogy semmi nem jut eszembe erről... (2012.06.24. 11:18) Spanyol-francia beharang
  • G_Norton: @beebeer: Az nekem mindegy, hogy vétlen volt-e, vagy sem, ha kapura menő lövésnél akadályozom a la... (2012.06.21. 14:29) Kakashere-pörkölt svéd módra
  • G_Norton: @pimpalini: Most is használták a széleket (Ribery és Ben Arfa nagyon csúnyán lehagyták a védőket),... (2012.06.19. 23:20) Hozni a kötelezőt

Címkék

Hozni a kötelezőt

2012.06.19. 09:31 - G_Norton

Címkék: svédország eb

Az utolsó csoportmeccs jön ma este, méghozzá a nem túl acélos (vehehe) svédek képében. Nagyon nem kell aggódni, mert a svédek már csak régi árnyékuk önmaguknak, mérgelődött is az ember, hogy ezek jutottak ki az Eb-re, ezmiezmá'. Ráadásul Ibrahimovics is szeret játszani, hol nem, így a svédek nem túl sok eséllyel futottak ki a gyepre.

megdöglötök.JPG

A lényeg az, hogy szépen, nyugodtan játszva adjuk meg az ikeásoknak a kegyelemdöfést, néhány új gól képében. Mert egy döntetlen még nem hozza a csoportelsőséget, még a végén az angolok beelőznek egy Carroll-duplával, aztán szívhatjuk a fogunkat a spanyolok ellen, akik legyenek bármilyen gyengék, sosem kellemes ellenfelek. A cél tehát tiszta, hogy állnak a játékosok?


Köszönik szépen, jól vannak, A múltkori meccs is megmutatta, hogy képesek ők fejet lehajtva dolgozni a győzelemért, mint egy csapat. Képesek felpörgetni a játékot, amikor kell, és ha nem középen akarnak mindent bazi fifikásan megoldani egyedül, akkor eléggé veszélyesek az ellenfél kapujára. Nasri szerint ez azért van, mert még mindig a szurkolók bocsánatát keresik a dél-afrikai gyalázatért, ami jó, dolgozzanak csak, meg se álljanak a döntőig.

edzés.jpg
A svédeknél egyedül Ibrahimovics tűnt néhanapján veszélyesnek, főleg az ellenfél kulacsaira, remélem Lloris-t beoltották mindenféle fertőzés és betegség ellen, nehogy így betegítse le utólag bosszúból valakit. A rögzített helyzeteknél figyelni kell még Mellbergre, ő még néha-néha megvillan, az angolok ellen is keresték a labdával. Igaz, az angolok szépen bebalfaszkodták a két gólt, azaz ha védőink figyelnek, nagy gond nem lehet.

Én már csak egy egyszerű simázást várok ma este, mondjuk 2-0. Kötelező most hozni a csoportelsőséget, mert még mindig jobb a hirtelen feljavult olaszok ellen játszani a következő fordulóban, mint a majdnem biztos szopóág a spanyolok ellen, és ezt Cabaye is így gondolja.

A bejegyzés trackback címe:

https://allezlafrance.blog.hu/api/trackback/id/tr874597596

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

pimpalini 2012.06.19. 23:14:44

Ez a francia válogatott gyenge. Erős is lehetne, de valahogy játékban nem hozzák azt, amit kellene. A svédek balszerencséje az volt, hogy először játszottak az ukránokkal, s kikaptak egy jó formában lévő Sevát.

A franciák egy dolog miatt verték meg a házigazdákat: szélsőjáték. Amíg az első meccsen, sz angolok ellen ebből vajmi kevesetz láttunk, s mindenki mindent körülményesen és középen akart megoldani (ha épp akart egyáltaláűn valamit), addig az ukránok ellen Menez remekül bejátszotta a szélt, s részt vállalt mindkét gólban.

S ez az a pont, ahol a szar elválhat az aranytól.

MErt az egy dolog, hogy meleg lehetett volna a pite. Hisz a svédek bucira verhették volna a francokat, míg emellett egy ukrán győzelem is benne volt a pakliban.

De emlékezzünk 2006-ra. Amikor a francosok szintén alig evickéltek tovább a csoportból, majd lazán 3:1-re leverték a spanyolokat.
S ugye most is a spanyolok jönnek...:)
Csak épp nincs Zidane, meg a nagy öregek közül senki más sem. Akire azt mondhatnám, hogy eddig pihent, de ha megrázza magát, akkor mindegy ki az ellenfél.

A spanyolok horvátok elleni meccse után nem vagyok hajlandó szorítani nekik még a gallok ellen sem. Nem érdemelnek döntőt. Hajrá NÉMETEK! Mint mindig.:)

G_Norton 2012.06.19. 23:20:42

@pimpalini: Most is használták a széleket (Ribery és Ben Arfa nagyon csúnyán lehagyták a védőket), de az nagy szopás volt, hogy az első félidőt kvázi elhülyéskedték, villant a főköcsög, aztán már éreztem, hogy ez nem lesz meg. Pedig a bekapott gól után kidolgoztak pár szép akciót, meg Lloris klasszis kapus, az látszik.

DE.

Tudom, bírózni hülye dolog, de 4 kezezést hogy nem láttak?! Ebből három a büntetőterületen belül, és ebből is kettő eset a gólbíró pofája előtt alig másfél méterre történik, olyan kurva nehéz azt észrevenni? Egyszerű fizika, még én is értem, pedig majdnem megbuktam belőle. A negyedik alkalomnál meg mintha beszorult volna a laszti a svéd dereka, és a karja közé, annál egyértelműbb csak az lett volna, ha megfogja a labdát Toivonen, és beszalad vele a kapuba.

Ráadásul Mexes gyenge volt, beszedett egy sárgát, jön majd Koscielny Rami mellé, nem lesz egyszerű. De legalább M'Vila jó volt.


süti beállítások módosítása